·  TEL. 609 553 509 - 933 136 840 · EMAIL dir.elpetitsm@fep.cat
 · 

Escola

Sala Sant Ambrňs


És una sala d'ús polivalent. En ella fem diferents activitats tals com:

Dormitori parvulari (3 - 6 anys)
Els infants necessiten equilibrar les seves estones de joc i activitat amb d’altres de tranquilitat i descans que els ajudarà a interioritzar les nombroses impressions rebudes al llarg de la jornada. La migdiada repara l’energia necessària per continuar creixent i madurant.

Tots els nostres alumnes (des dels 4 mesos fins als 6 anys) són convidats a fer la migdiada. Gairebé tots acostumen a dormir però a aquells nens/es que els hi costa, no cal que dormin però sí que descansin una estona en el seu matalàs per recuperar l’energia gastada.

Racons de joc.
És una manera d'organitzar els espais de treball del grup classe delimitant-los i dotant-los dels materials i estris necessaris per realitzar les activitats d'ensenyament-aprenentatge.

En els racons, els nens/es treballen simultàniament en petit grup. Ho fan 2 hores a la semana tot jugant, manipulant, fent hipòtesis, experimentant, verbalitzant i/o registrant gràficament el procés i/o els resultats. Els grups de treball són flexibles, varien cada setmana. Així els petits del grupclasse aprenen dels més grandets i viceversa. D’aquesta manera afavorim el treball cooperatiu entre els nostres alumnes (continuem potenciant el companyerisme) i el joc simbòlic.

Psicomotricitat (els dies de pluja).
El nen/a amb les activitats de psicomotricitat adquireix nocions espaials, temporals, de lateralitat, relatives al seu cos, als objectes, a situacions que li faciliten l'adquisició de nous aprenentatges, desenvolupa les seves capacitats.